DIY Floorarium

Een terrarium maken is niet alleen hip en trendy, het is ook makkelijk, snel én budgetvriendelijk.

Volg een Floorarium workshop in jouw studentenstad en win!

In oktober reizen we van studentenstad naar studentenstad met één doel: zoveel mogelijk studenten blij maken met hun eigen Floorarium. Dankzij Floor volg je een gratis workshop over terrarium maken, krijg je jouw creatie mee naar huis én maak je kans op een plantencheque van €250!

De mooiste kamerplanten voor de lente

Misschien heb je in tuin of park de tjiftjaf al gehoord, en de eerste kleine narcissen staan ook al uitbundig te bloeien. Het startschot voor de lente is gegeven. Met deze kamerplanten wordt ook binnen het voorjaar voelbaar.

Do’s & don’ts van de kamerplantenverzorging

Vorige keer vertelden we je al hoe je je plant kunt redden van een zekere dood. Maar hoe

EHBO bij kamerplanten

Je hebt vast het beste voor met je kamerplant en je vertroetelt ‘m zo vaak je kan. Maar soms gaat het mis en staat hij er een beetje pips bij. Tijd om de plantendokter in jezelf aan te spreken. Een lijstje van vaak voorkomende ‘aandoeningen’ en de gepaste remedies, helpt je op weg.

Bye bye, winter blues! Op naar de lente met de Gentse azalea

Heb jij deze winter al genoeg gebibberd in de kou? Zou je al blij zijn met een streepje kleur in je leven? Dan moet je in februari in Gent zijn! 17 Gentse horecazaken fleuren hun interieur op met Gentse azalea’s. Doe die handschoenen dus maar uit, stap een van de deelnemende zaken binnen en snuif

Kom gratis tulpen plukken in Antwerpen

Hou zaterdag 19 januari maar alvast vrij in jouw agenda want dan wordt de tweede Vlaamse Pluktuin geopend in Antwerpen. Breng een bezoekje aan de Pluktuin, bewonder het ontwerp en pluk zélf je eigen tulp. Oh, en Nora Gharib is meter van de actie en zal er zijn om de tuin te openen. Kom jij ook?

Slaap als een roos met kamerplanten in je slaapkamer

Het is een hardnekkig misverstand, dat kamerplanten niet op de slaapkamer thuishoren. Precies het tegendeel is waar. Met

Zo geef je de juiste plant cadeau

Wil je je BFF een groene kamergenoot cadeau doen, maar weet je niet goed welke plant te kiezen?

De mooiste kamerplanten voor de winter

De winter kan mooi en gezellig zijn, maar de grijze lucht, de natte koude en de korte dagen kunnen na verloop van tijd toch doorwegen. Planten in je interieur zijn dan de perfecte remedie. Kies daarbij niet enkel voor groen, maar ook voor kleur. Dit zijn de mooiste bloeiende planten voor de winter.