Volg een Floorarium workshop in jouw studentenstad en win!

In oktober reizen we van studentenstad naar studentenstad met één doel: zoveel mogelijk studenten blij maken met hun eigen Floorarium. Dankzij Floor volg je een gratis workshop over terrarium maken, krijg je jouw creatie mee naar huis én maak je kans op een plantencheque van €250!

Dit mag je verwachten

De Floorarium workshop is helemaal gratis en duurt 10-15 minuten. Je krijgt even een woordje uitleg over hoe het in zijn werk gaat en gaat daarna zelf aan de slag met jouw plantje. De plantjes die wij voorzien hebben zijn allemaal familie van de succulenten: sedum rubrotinctum ‘Rosea’, pachyveria opalina en de peperomia equador. Met een handvol andere benodigdheden creëer je in een mum van tijd je eigen kunstwerk. Dat mag je na afloop van de workshop ook meenemen naar huis (of naar je kot) zodat je hem daar op een mooie plaats kan zetten.

O, en vergeet zeker niet om @Floorify te volgen en een foto van jouw Floorarium te delen op Instagram met #floorify want je kan er een plantencheque van €250 mee winnen! Meer over de wedstrijd hieronder.

Waar en wanneer?

02/10 @VIVES Brugge van 10-16u
03/10 @Artesis Plantenijn Hogeschool Antwerpen van 11-17u
04/10 @VUB van 12-18u
08/10 @Thomas More Campus Geel van 10-16u
09/10 @UHasselt van 10-16u
10/10 @UGent van 10-16u
11/10 @Alma 2 (Leuven) van 11-17u

Geen tijd of past de datum niet? Geen nood! Kom even langs, haal je DIY Floorarium zakje af en ga later thuis zelf aan de slag.

Deel jouw creatie en win!

Heb je een Floorarium gemaakt? Ben je fier op jouw kunstwerkje? Volg @Floorify, neem een foto en deel jouw Floorarium met ons op Instagram met #floorify. Wie weet win jij een plantencheque t.w.v. €250 voor nog meer plantenplezier! Het wedstrijdreglement vind je op onze blog.