Flower Couples van Tomorrowland

Floor ging de voorbije weken op zoek naar het ultieme Flower Couple van Tomorowland. Door de zotste anekdote, het wildste avontuur of de meest passionele lovestory te delen, maakte je kans op twee Tomorrowland Day passes. En leuke inzendingen waren er bij de vleet! De jury hakte de knoop door! Tijdens een Flower Ceremony – met ‘the Wall of Love’ vol bloemen als achtergrond – kroont deze winnaars van de zomerwedstrijd tot Flower Couple van de dag.

TIP: Ook jij kan samen met je BFF, grote liefde of net-gevonden-soulmate poseren tussen de bloemetjes op Tomorrowland!

 

1 Tien jaar geleden ontmoetten we elkaar voor het eerst. Op Tomorrowland! Ieder jaar waren we present en maakten we er een te gek weekend van. Tien jaar Tomorrowland en tien jaar samen, geen betere plek om dat te vieren dan op het festival, toch?

-Steffi-

 

 

 

2We hebben al een sixpack van het lachen, onze monden staan niet stil, onze stemmen zijn hees van de verhalen die we elkaar nog trachten te vertellen, een dag zonder elkaar is een dag niet geleefd, reeds 5 jaar (and counting)… Mijn beste vriendin, voor altijd!

-Griet-

 

 

 

6We kusten elkaar voor het eerst 14 jaar geleden.Toen waren we losbollen en gingen we elk onze eigen weg. Tot we terug contact met elkaar zochten. En plots was de vonk er weer! Nu 6 jaar later zijn we met z’n drietjes en nog steeds dolgelukkig! Dit is het begin nog maar van ons liefdesverhaal. We zouden een hele eer vinden om ons liefdesverhaal verder te zetten als Flower Couple op Tomorrowland!

-Tiffany-

 

 

3Je speelt Doornroosje in een musical. Een vriend neemt de broer van zijn lief mee naar de première. En ja, het klikt! Maar stel: die jongen besluit om geen festivals te doen omdat hij op reis wil met zijn vriendinnetje (die nog steeds als Doornroosje in zijn gsm staat). Dan regel je een duoticket via floor.be!

-Anne-

 

 

5Twee jaar geleden vertrok één van onze beste vrienden naar Brazilie om daar te werken. Op Tomorrowland hebben wij een  ongelooflijke afscheidsfeestje gehouden voor hem! Dit jaar heeft hij eindelijk de kans om ons te komen bezoeken. Toevallig tijdens het weekend van Tomorrowland! Tijd voor een feestje!

-Bernard-

 

 

8Na elkaars eerste liefjes te zijn geweest, elkaar een tiental jaar uit het oog (niet uit het hart!) verloren, toch terug samen …  en we wonen in het vrolijkste huisje van de straat. #flowerpower

-Merel-