Waarom trouwen in de winter een goed idee is

De winter is het minst populaire trouwseizoen. Handig voor jou: de leukste trouwlocaties zijn nog beschikbaar en vaak aan een zachter prijsje. Schrikt mogelijk vriesweer je af? No worries, in de zomer heb je namelijk meer kans op uitlopende make-up en okselvijvers. En je bloemen en decoratie varen ook wel bij wat frissere temperaturen. Helemaal overtuigd? Met deze tips maak je er een prachtig feest van!

Winter Wonderland

Er is een reden waarom men spreekt over een winter wonderland. Ga all-the-way en speel winterse elementen maximaal uit. Voorzie warme chocomelk en glühwein voor de gasten, een diner met kaasfondue en een ceremonie voor het haardvuur. Laat je voor je decoratie inspireren door de prachtige kleuren van de winter. Wat denk je van tulpen, helleborus, ranonkels, lelies of rozen? Je vindt ze in heerlijk winterse kleuren zoals sneeuwwit en poedertinten. Prachtig in combinatie met een grijsblauw blad.

Wit bruidsboeket.

© www.monetmine.nl

© www.monetmine.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All I want for Christmas is you!

Het leukste aan de winter zijn de eindejaarsfeesten. En daar hoort uiteraard gepaste decoratie bij. Maak daar handig gebruik van. Wat denk je bijvoorbeeld van een ceremonie voor de kerstboom of tijdens het aftellen naar Nieuwjaar elkaar eeuwige trouw beloven? De ideale kleurencombinatie hiervoor? Rood en goud, natuurlijk! Wat accenten met dennengroen maken het plaatje helemaal af.

Decoratie met Helleborus

© www.monetmine.nl

Bruidsboeket met rode rozen en bramen

© www.atelier88bis.be