Floor: wedstrijdreglement

Wedstrijdreglement Floor 2014: Kot make-over

Algemeen

Dit reglement legt de modaliteiten en deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd “win een groene kot make-over t.w.v. 500 euro” (hierna “wedstrijd”), georganiseerd door het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing vzw (hierna “VLAM vzw”), met maatschappelijke zetel te Koning Albert II-laan 35 bus 50, 1030 Brussel in samenwerking met Flair.

De wedstrijd vindt plaats op de website www.flair.be.

Dit wedstrijdreglement is ter aanvulling van het algemene wedstrijdreglement van Sanoma Media Belgium NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Stationsstraat 55 (hierna “Sanoma” genoemd). Dit is een wedstrijd zonder aankoopverplichting.

Voorwaarden deelname

Deelname aan deze wedstrijd staat vrij aan elke student, minstens 18 jaar oud, die woont in Vlaanderen en die geldig ingeschreven is aan een instelling van hoger onderwijs in Vlaanderen. De deelnemer moet dit kunnen bewijzen via een geldig inschrijvingsformulier indien hierom wordt gevraagd. Deelname aan de wedstrijd is enkel mogelijk via internet. Elke deelnemer verbindt zich ertoe zijn gegevens naar waarheid in te vullen. Vermelding van de naam, functie, postcode, plaats én het emailadres is noodzakelijk. Optioneel kan de deelnemer zijn gsm-nummer invullen. In geval van fraude (incl. incorrecte persoonsgegevens opgeven) vervalt elke deelname en zullen de gepaste acties worden genomen.

Deelnemers die de algemene voorwaarden accepteren, gaan ermee akkoord dat hun gegevens, waaronder maar niet beperkt tot het e-mailadres, door VLAM vzw voor niet-commerciële doeleinden, waaronder maar niet beperkt tot e-mailmarketing, gebruikt kunnen worden. Ingeval van e-mailmarketing zal het te allen tijde mogelijk zijn om u uit te schrijven op een mailing.

Deelname dient steeds ten persoonlijke titel te gebeuren en kan in geen geval uitgaan van meerdere personen die al dan niet in georganiseerd verband deelnemen, of in het kader van enige juridische of feitelijke vereniging, of op enige andere wijze samenwerken met het oog op verhoging van winstkansen. Elke student heeft recht op één deelname.

Door aan deze wedstrijd deel te nemen, aanvaardt de deelnemer onvoorwaardelijk alle bepalingen van dit wedstrijdreglement, evenals elke beslissing die VLAM vzw in dit verband neemt. De deelnemer wordt geacht de inhoud van dit wedstrijdreglement gelezen te hebben, te begrijpen en zonder enige beperking te aanvaarden.

VLAM vzw behoudt zich ten allen tijde het recht voor om deelnemers die vals spelen, misbruik en of bedrog plegen of misleiden of waarvan het vermoeden bestaat dat zij zich schuldig maken aan één van hiervoor vermelde handelingen of die op enige (andere) wijze (één van de bepalingen van) dit reglement of enige wettelijke toepasselijke bepaling schenden, van deelname uit te sluiten en derhalve ook van de mogelijkheid tot het winnen van een prijs. VLAM vzw kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

De wedstrijd

 De wedstrijd gaat van start op 23 september 2014 en loopt tot 29 september 2014 middernacht. Het aantal deelnemers aan de wedstrijd is onbeperkt. Deelname is beperkt tot één per deelnemer. Om geldig deel te nemen, dient de deelnemer zich geldig te registreren en een wedstrijdvraag plus een schiftingsvraag te beantwoorden. De wedstrijdvraag is:

–       ‘Wanneer ging Floor van start?’

–       De schiftingsvraag luidt: ‘Hoeveel personen zullen op 29 september 2014, middernacht hebben deelgenomen aan de wedstrijd?’

Indien een deelnemer tot winnaar verkozen wordt, wint deze een kot make-over t.w.v. 500 euro. De winnaar mag één kamer of ruimte uitkiezen die zal ingericht worden met bloemen en planten, in samenspraak met een lokale florist, ter waarde van maximaal €500.De prijs van deze wedstrijd is persoonlijk en niet overdraagbaar. De prijs kan enkel toegekend worden aan de winnaar. De prijs is niet inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura, producten of diensten. De prijs is ondeelbaar en kan alleen worden aanvaard zoals deze wordt toegekend.

De winnaar wordt ingelicht via email door VLAM vzw. Deelnemers die niet tot de winnaars behoren worden niet op de hoogte gebracht. De winnaar moet binnen één week reageren, zo niet vervalt zijn prijs naar de deelnemer met het juiste antwoord op de eerste vraag en op de schiftingsvraag dat het deelnemersaantal het tweede dichtst benadert. De datum van de make-over wordt in onderling overleg met VLAM vastgelegd. De make-over moet plaatsvinden binnen drie maanden na het einde van de wedstrijd.

Van de make-over op locatie zullen foto’s gemaakt worden. Deze worden inclusief alle mogelijke auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten eigendom van VLAM vzw. De deelnemer doet afstand van portretrechten. Deze foto’s kunnen verspreid worden via diverse kanalen zoals gedrukte en online bronnen en ingezet worden voor promotionele doeleinden. De deelnemer heeft het recht hier tegen te protesteren indien zijn/haar goede naam of eer in het gedrang komt.

De winnaar beschikt over het pand of heeft een schriftelijke toestemming van de eigenaar van het pand om een make-over en de bijhorende fotoreportage te laten plaatsvinden.

Indien aan één of meerdere van deze voorwaarden niet is voldaan, heeft VLAM vzw het recht om een andere mogelijke winnaar aan te duiden, zonder enige vorm van compensatie.

Privacy

 De deelnemer erkent en aanvaardt door zijn/haar deelname aan deze wedstrijd dat hij/zij VLAM vzw de toestemming verleent om zijn/haar persoonsgegevens te verwerken voor promotionele doeleinden. Deze gegevens zullen verwerkt worden door VLAM vzw overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

De persoonlijke gegevens van de deelnemer worden enkel gecommuniceerd aan VLAM vzw.

De deelnemer heeft het recht op toegang en verbetering van zijn/haar persoonsgegevens. De deelnemer kan dit recht uitoefenen door een aangetekende brief te sturen naar de maatschappelijke zetel van VLAM vzw.

Correspondentie

 Er zal geen correspondentie, noch telefonisch contact gevoerd worden over deze wedstrijd, niet tijdens de wedstrijd, noch erna (uitzondering: de aanvraag van het volledige wedstrijdreglement dat verkrijgbaar is op schriftelijke aanvraag via een voorgeadresseerde en voorgefrankeerde envelop, gericht aan VLAM vzw, Koning Albert II-laan 35 bus 50, 1030 Brussel). Wel wordt de winnaar op de hoogte gesteld via email.

Aansprakelijkheid

 Indien overmacht of om het even welke andere omstandigheden buiten de wil van VLAM vzw dit vereisen, behoudt VLAM vzw zich het recht voor om de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of te beëindigen alsook om de regels en de te winnen prijs te wijzigen. VLAM vzw kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Druk-, spel-, zet- of andere fouten, technische of andere problemen met deze wedstrijd, kunnen niet ingeroepen worden als grond voor om het even welke verplichting of aansprakelijkheid vanwege VLAM vzw, noch kan VLAM vzw aansprakelijk gesteld worden voor een technisch probleem waardoor niet aan de wedstrijd kan worden deelgenomen of voor technische problemen die het goede verloop van de wedstrijd kunnen verhinderen.

VLAM vzw kan evenmin aansprakelijk zijn voor enige schade die voortvloeit uit de deelname aan de wedstrijd of uit de toekenning of het gebruik van de prijs, tenzij deze te wijten is aan opzet in hoofde van VLAM vzw. De organisator is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de websites van VLAM vzw of links naar websites van derden op de website of andere technische faciliteiten.

Auteursrechten

Alle materialen, merken, handelsnamen, logo’s, dienstmerken, of andere intellectuele eigendom die verschijnen op websites van VLAM zijn eigendom van VLAM vzw of verbonden vennootschappen, of worden met machtiging van de eigenaars gebruikt. Zij zijn beschermd door auteursrechten, merken, octrooien of andere intellectuele eigendomsrechten en mogen niet zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van VLAM vzw gebruikt worden voor welk doel dan ook. Ongeoorloofde wijziging, verhuring, lening, transmissie en uitzending is verboden. Het materiaal op deze websites mag niet worden verkocht, in licentie gegeven, of op enige andere manier worden verdeeld aan derden. VLAM vzw behoudt zich het recht voor ten alle tijde haar toestemming in te trekken. Aan ieder ongeoorloofd gebruik zal onmiddellijk een einde gesteld worden op verzoek van VLAM vzw.

Anderzijds blijven materialen en rechten van Sanoma exclusief eigendom van deze.

Privacy Policy

 Door deelname aan de wedstrijd stemt u in met bovenstaande bepalingen. Indien u niet instemt met deze bepalingen verzoeken wij u geen persoonlijke gegevens te verstrekken. Uw persoonlijke gegevens worden opgenomen in het bestand van VLAM vzw, Koning Albert II-laan 35 bus 50, 1030 Brussel. De wetten tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer verleent u het recht van inzage en correctie van uw gegevens. U kan zich kosteloos en op verzoek verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing op bovenstaand adres.

Bijkomende inlichtingen aangaande de toepassingen van de wet van 8 december 1992 kunnen worden bekomen bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Hoogstraat 139, 1000 Brussel.

Wettelijke bepalingen

 Het volledige reglement van deze wedstrijd gratis verkrijgbaar in papieren of digitale versie op schriftelijke aanvraag via een voorgeadresseerde en voorgefrankeerde envelop of email, gericht aan VLAM vzw.

Op deze wedstrijd zijn onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Op deze wedstrijd is het Belgisch recht van toepassing. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of enigszins verband houden met de wedstrijd of de website worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Brussel.Deze beslecht het geschil op soevereine wijze en zijn beslissing is bindend voor de deelnemers. De partijen zullen niettemin proberen het eventuele geschil in der minne te regelen alvorens het te onderwerpen aan de bevoegde rechter. Dit reglement werd opgesteld op 15/09/2014