Floor op Tomorrowland 2013

Muziek, zon, 180.000 jongeren en veel bloemen! Dat was de cocktail die van het dancefestival Tomorrowland in 2013 een topper maakte. En ook Floor was present met een geslaagde actie met bloemendiadeems. Bovendien doopte meesterbloemist Daniel Ost met de steun van Floor één van de festivaltenten om tot een opvallende bloemenzee.

Eind juli trok Floor naar het dancefestival Tomorrowland, waar de doelgroep zich drie dagen lang waande in een sprookje van zon, muziek en vakantie. Floor deed er een schepje bovenop en stuurde drie Flowerqueens op pad. Getooid in prachtige bloemenkransen deelden ze fraaie bloemendiadeems uit aan de festivalgangers. De diadeems bestonden uit snijchrysanten, stevige bloemen die in vrolijke kleurtjes beschikbaar zijn.

Iedereen kon op de foto met de Flowerqueens of met een leuke bloemenkader. Via een kaartje met opdruk van de site vonden ze dan thuis de weg naar hun eigen foto. Een succes, want op dag twee gingen de festivalgangers zelf al spontaan op zoek naar zo’n fleurige diadeem. Elke dag werd er bovendien een Flower Beauty verkozen die in het krantje van Tomorrowland verscheen.

Floor op Tomorrowland

Floor op Tomorrowland

Floor zorgde ook voor de bloemen waarmee Daniel Ost de tent ‘The Garden of Madness’ omtoverde in een bloemenzee. Het resultaat was spectaculair: een drijvend eiland getooid met bloemencreaties van duizend lelies en hortensia’s.

Alle foto’s vind je op onze Facebook-pagina. En hoe je zelf zo’n kroon maakt, zie je in onze tip ‘zelf een bloemenkrans maken.