5 Instagram-accounts voor plantlovers

Instagram loopt over van de schattige kittens, slapende baby’s en food porn die je het water in de mond doen krijgen. Maar ook als plantlover kan je aan je trekken komen. Tijd om je instafeed op te fleuren met deze 5 toppers!

Flora Forager

Bloemblaadjes, bladeren, takjes en ander natuurlijk materiaal, meer heeft Bridget van Flora Forager niet nodig om unieke kunstwerkjes te maken. Wauw!

Venus, goddess of love, rising up out of the foam.

Een foto die is geplaatst door Bridget Beth Collins (@flora.forager) op

Urban jungle bloggers Judith de Graaff en Igor Josifovic wonen misschien in verschillende landen, maar delen één grote passie: planten. Ze besloten samen een online community te starten voor mensen met een passie voor groen. Urban Jungle Bloggers was geboren! Elke maand delen ze één centraal thema met hun volgers. Deel je eigen foto met #urbanjunglebloggers en wie weet pronkt jouw foto ook in hun feed.

  Casually (and virtually!) hanging out in Anette’s cozy and green home today! :@lookpimpyouroom #urbanjunglebloggers   Een foto die is geplaatst door Urban Jungle Bloggers (@urbanjungleblog) op

Coffeeklatch

De creatievelingen van Coffeeklatch maakten de voorbije jaren enkele knappe repo’s voor Floor.  Maar ook daarbuiten zijn het echte plantenlovers. De feed van Magali, één helft van het creatieve duo, bulkt van impressionante bananenplanten, cute cactussen en prachtige bloemencomposities.

I think we need more plants #coffeeklatchhouse Een foto die is geplaatst door magali elali (@magali_coffeeklatch) op

Plantenkoorts

Kirsten van Plantenkoorts omschrijft zichzelf als “always on the lookout for pretty plants”. Kortom een vrouw naar ons hart!

Belgicactus Ook zo zot van cactussen? Volg dan zeker kwekerij Belgicactus en geniet van een exclusieve blik achter de schermen bij een Belgische kweker.