Laat je interieur knallen

Zalig toch, dat lentegevoel. Tijd om die heerlijke lentekriebels ook in huis te brengen met een flink shot kleur! Denk maar aan een hip tafellaken, kleurrijke kussens én natuurlijk potten met vrolijke kamerplanten.

  • Met enkele knalgele narcissen schijnt de zon ook in huis. En wat dacht je van een verzameling blauwe druifjes of hyacinten? Hoe koeler deze bolletjes staan, hoe langer je geniet van de prachtige bloei.
  • Zeg niet te snel, ’t is weer pastel! De snoepkleurtjes van begonia’s zorgen voor een retrotoets in je interieur.Combineren met een pot in een fel kleurtje is een must.
  • De opvallende bloemen van hortensia’s brengen je zo in lentestemming. Opgelet: dit is er eentje voor gevorderden. De hortensia vraagt namelijk elke dag een slokje water en houdt van een koel plekje. Is hij uitgebloeid? Geef hem dan vanaf mei een tweede leven in je tuin. Zorg voor een schaduwplek en geef deeerste weken veel water.
  • Kalanchoë’s zijn ijzersterke vetplantjes met witte, rode, roze, gele of oranje bloemen. Zet op een licht plekje en geef elke week wat water. In de zomer mag je ze gerust op je balkon of terras zetten.
  • De flamboyante look van bromelia’s doet vermoeden dat ze behoorlijk wat aandacht nodig hebben, maar niets is minder waar! Het zijn echte natural beauties. Giet regelmatig water in de kelk van de plant. Op een warme dag vinden ze het heerlijk om te worden beneveld met een plantenspuit.

Kalachoë’s , begonia’s en hortensia’s zorgen voor kleur in huis. ©www.mooiwatbloemendoen.nl

Bij deze kleurrijke toppers horen natuurlijk knappe bloempotjes. Op onze blog geven we je graag tips om bloempotjes te maken voor geen geld!